17 mei 2009. Sybold begint te klein te worden. Weer een groot succes met een gastoptreden van Anne-Marije in 't Veld

1 november 2009. Deze keer twee zangeressen, Marjoleine Schaap en Anne-Marije in 't Veld.

14 november 2010. Onze nieuwe locatie, het Ara-hotel in Zwijndrecht, is al een maand van tevoren uitverkocht. Er zijn 220 bezoekers gekomen. Gastoptredens van Marjoleine Schaap en de elfjarige kleindochter van Peter, Djura.13

13 november 2011. De Mudfield Skiffle Group viert zijn 50-jarig bestaan met een concert in het Ara hotel in Zwijndrecht. Ter gelegenheid hiervan wordt de nieuwe dubbel-CD gepresenteerd: "The times they are a changing." De hele CD wordt gespeeld, daarnaast enkele nummers van de singles uit 1965 en '66, die ook op de dubbel-CD staan. Luister naar de CD.  

!8 november 2012. Hotel Ara is opnieuw uitverkocht. Veel nieuwe nummers en gastoptredens van Marjoleine Schaap, Anne-Marije in 't Veld en Djura.

24 november 2013. Al weer de vierde keer een volle zaal in Ara. Met Djura: "Grandma's Feather Bed" en Anne-Marije met "Motherland" en "Jackson".

9 november 2014 in Ara, de band sjouwt met stoelen om iedereen te kunnen bergen. Opnieuw met Djura en Anne-Marije.

15 november 2015. Mede dankzij een artikel in Dordt Centraal  is de zaal weer volgestroomd, waarbij we veel nieuwe gezichten zien. Er zijn weer gastoptredens van Anne-Marije in 't Veld en Djura.

Tussen twee optredens bij ARA in Zwijndrecht krijgen we een uitnodiging van Restaurant Post in Dordrecht om daar te komen spelen. Traditiegetrouw wordt het weer een zondagmiddag. In een geweldige atmosfeer treden we weer op met onze vaste gastzangeressen. Dit smaakt naar meer..

29 oktober 2017

Ons laatste concert in ARA was weer een groot succes. Na afloop van het concert hebben we bij de bar nog een tiental hitjes uit de jaren '70 ten gehore gebracht waarbij keihard werd meegezongen en zelfs gedanst.

Op zondag 10 december 2017 speelden we weer in de gastrobar van restaurant Post. Ondanks zware sneeuwbuien was er toch een grote opkomst. Op het videoscherm werden foto's van Dordrecht en historische Mudfield-foto's geprojecteerd.

30 september 2018

In een uitpuilend Post een optreden met veel nieuwe nummers. Anne-Marije en Djura zijn ook weer van de partij. Aan het eind schrappen we een paar liedjes omdat we flink zijn uitgelopen...