De vier singles die in 1965 en 1966 werden opgenomen in de Bovema Studio in Heemstede met Kees Bruyn als producer. Dub Dubois en Wim de Vries waren de bassisten.

6 juni 1999. Reunieconcert met Martin Lodewijk en zijn groep "Chickenfeed" in het Hof in Dordrecht, met  Gijs Lemmen op basgitaar.            

Oktober 2001. Mudfield reist naar Hastings in Engeland om Lonnie Donegan te zien optreden in St. Mary's In The Castle. Een jaar later overlijdt Lonnie op 3 november 2002.

40 jaar Mudfield Skiffle Group in De Schuur in Dubbeldam, 21 april 2002.

Presentatie van de eerste CD op 21 september in Sybold. Anne-Marije in 't Veld met "Motherland."

10 oktober 2004 en 30 oktober 2005 opnieuw in Sybold, samen met de Ierse band Blue Monday en Mark Benjamin op viool.

19 november 2006. weer een afgeladen Sybold, ditmaal een repertoire van skiffle- en folk-klassieken.

In het najaar en winter van 2006 nemen we de tweede CD op in de studio van Bernhard Joosten in Utrecht.                                                             Op het concert van 11 november2007 reiken we hem het eerste exemplaar uit. x

Zomer '66. Het Comblain la Tour Jazz Festival in de Belgische Ardennen voor een menigte van 5000 toeschouwers.

In de zestiger jaren waren er in Dordrecht veel skifflegroups aktief. Het begon met Lonnie Donegan, die in Engeland een skiffle-rage ontketende. Hij bewerkte oude Amerikaanse folksongs, waaronder veel van Leadbelly en maakte ze vooral in Engeland populair. Hij  had een grote hit met Leadbelly's "Rock Island Line" in 1956. De Mudfield Skiffle Group begon in een oefenruimte aan het Slikveld. Sinds 1962 was de bezetting: Peter de Vries, gitaar en banjo; Dick in 't Veld, gitaar; Will Bakker, gitaar; Lex van Waalwijk van Doorn, bas. Drummer Jan Schaap maakte deel uit van de allereerste bezetting, een trio met Will Bakker en Ton de Keizer die de bas bespeelde. Jan voegde zich weer bij de groep van 2000 tot 2015.

Dordrecht was in die dagen het centrum van de folk- en skifflescene. Op Hootenannies traden veel groepen en solisten op in een ongedwongen sfeer. Mudfield organiseerde deze concerten vaak zelf, met gasten als de Dickson Brothers en Martin Lodewijk. De NCRV-televisie maakte een programma met deze groepen: "Hootenanny in Holland."

In 1965 speelde Mudfield in het AVRO-tv programma "Studio Stalles" in de Amsterdamse Studio Bellevue. In de kleedkamer werd gejamd  met een geweldige zanger-gitarist, de toen nog volslagen onbekende Paul Simon. Hij zong een van zijn  eerste composities "I am a rock."